stappenplan bij het invullen

 1. De eerste stap nadat u een eigen ACCOUNT heeft aangemaakt, is INLOGGEN op deze website.
   
 2. Nadat u heeft ingelogd, komt u op uw eigen pagina, waar u een overzicht van uw projecten per categorie ziet. Hier vindt u ook de button + PROJECT. Klik op deze button om een nieuw project in te dienen. 
   
 3. Op uw scherm opent automatisch het invulformulier voor een nieuw project.
   
 4. Elk veld op het formulier moet verplicht en naar waarheid ingevuld worden. 
   
 5. Een inzendformulier bestaat uit 7 onderdelen:
  1) projectnaam + categorie           
  2) betrokken organisaties
  3) projectomschrijving     
  4) projectinformatie        
  5) criteria 
  6) afbeeldingen
  7) definitief inzenden

   
 6. Twijfelt u over onder welke categorie uw project valt? Lees meer over de categorieën door erop te klikken:
  GEBIEDSTRANSFORMATIE
  TRANSFORMATIE
  RENOVATIE
   
 7. Heeft u een onderdeel afgerond, dan klikt u op ‘opslaan en naar volgende stap’. U kunt ook uw project tussentijds opslaan en later verdergaan met invullen. 
   
 8. U wordt gevraagd digitale foto’s van uw project up te loaden. U dient in totaal 6 foto’s in JPEG formaat aan te leveren (minimaal 600 pixels breed, maximaal 1 MB).
   
 9. U wordt gevraagd daarnaast nog twee digitale foto’s van hoge kwaliteit up te loaden, voor het NRP Gulden Feniks magazine, waarvan één van de oorspronkelijke situatie en één van de nieuwe situatie (minimaal 300 dpi, bij een afmeting van minimaal A4 formaat (minimaal 2480 x 3508px), bestandsgrootte tussen de 3MB en 10MB).
   
 10. Alle foto’s die u aanlevert, moeten rechtenvrij door NRP Gulden Feniks te gebruiken zijn. Eventuele boetes voortvloeiend uit het gebruik van aangeleverde foto's, zijn voor rekening van de inzender. 
   
 11. U wordt gevraagd twee plattegronden aan te leveren: één van de oorspronkelijke situatie en één van de nieuwe situatie. Deze kunt u als een pdf-bestand van maximaal 20MB per stuk uploaden.
   
 12. Eventuele bewijsvoering voor het criterium duurzaamheid kunt u eveneens aanleveren als pdf-bestand van maximaal 20MB. U kunt hierbij denken aan een rapport, brochure, certificaat, artikel en andere relevante documentatie.
   
 13. Aan het eind van het formulier krijgt u de gelegenheid om alle gegevens te controleren en uw project definitief in te zenden. Na deze definitieve inzending krijgt u automatisch een bevestigingsmail. Dit is tevens uw bewijs van inschrijving. Laat het ons weten als u binnen een dag geen bevestigingsmail heeft ontvangen.

Heeft u andere vragen? In onze uitgebreide FAQ vindt u wellicht het antwoord. Staat het antwoord op vraag er niet bij, dan vindt u op de FAQ-pagina ook onze contactgegevens.