Vragen & antwoorden

Heeft u vragen over NRP Gulden Feniks of heeft u hulp nodig bij het insturen van uw project? Wellicht vindt u het antwoord hieronder?
Voor overige vragen vindt u hier de contactgegevens.

  NRP

 • Wat is NRP?

  Het Nationaal Revovatie Platform (NRP) is een uniek netwerk van ongeveer 120 private partijen uit de volle breedte van de vastgoedsector. De onafhankelijke stichting NRP,  opgericht in 2011, zet zich in om het duurzaam (her)gebruik van de bestaande gebouwde omgeving te bevorderen.

 • Waarom organiseert NRP de NRP Gulden Feniks?

  NRP Gulden Feniks is een prijs om van te leren. Voor deelnemers biedt de NRP Gulden Feniks een uniek podium om te laten zien welke belangwekkende projecten in de bestaande omgeving door hen en hun team zijn gerealiseerd. Daarmee wordt interessante kennis en informatie uitgewisseld over succesfactoren en leerpunten uit de verschillende projecten. Met de NRP Gulden Feniks inspirereren deelnemers elkaar en anderen, en krijgt hun project extra betekenis.

 • Wie zijn de partners van NRP?

  NRP wordt gesteund door partners uit de volle breedte van de vastgoed-, bouw- en ontwerpsector en uit financiële en maatschappelijke organisaties. Bekijk de partners van NRP.

 • Hoe kan ik partner worden van NRP?

  NRP heeft een partnerpakket samengesteld. Je kunt hier lezen hoe je partner van NRP kunt worden.

 • Wat is de NRP Academie?

  NRP Academie is dé opleiding voor de transformatie- en renovatieprofessional. Alle informatie over de NRP Academie is hier te lezen.