NIEUWS

< Terug naar NIEUWS nrp-gf-2017

Inzendtermijn NRP Gulden Feniks verlengd!

De inzendtermijn van NRP Gulden Feniks is verlengd tot en met maandag 13 februari. Projecten kunnen worden ingezonden in de categorieŽn Gebiedstransformatie, Transformatie en Renovatie.

Om te leren van innovatieve en succesvolle projecten reikt NRP ieder jaar de NRP Gulden Feniks uit aan de beste, mooiste en meest innovatieve (gebieds)transformatie- en renovatieprojecten van Nederland; de 'Oscars' van de Nederlandse bouwwereld. De NRP Gulden Feniks prijzen zijn daarmee de belangrijkste awards voor de renovatie- en transformatiebranche in Nederland. De sector maakt zich op voor een nieuwe editie van NRP Gulden Feniks.†

Renovatie en (gebieds-)transformatie zijn onmisbaar in de bouwopgave en vormen een unieke, waardevolle bron van kennis en inspiratie. NRP reikt daarom jaarlijks de prestigieuze NRP Gulden Feniks prijzen uit voor Nederlands beste (gebieds-)transformatie- en renovatieprojecten. Opdrachtgevers, ontwerpers, architecten, ingenieurs, constructeurs, bouwbedrijven, adviesbureaus, toeleveranciers en andere betrokken bedrijven uit de bouwsector ťn particuliere opdrachtgevers worden door NRP uitgenodigd om hun beste werk op het gebied van transformatie en renovatie in te zenden.

De inzendtermijn is nog geopend tot en met maandag 13 februari†2017. Stuur nu uw project in!