NIEUWS

< Terug naar NIEUWS nrp-gf-2017

JURY BUIGT ZICH OVER 81 INZENDINGEN VOOR NRP GULDEN FENIKS 2017

Dit jaar zijn er in totaal 81 projecten ingezonden voor NRP Gulden Feniks 2017. Alle ingezonden projecten die voldoen aan de criteria en voorwaarden dingen mee naar een felbegeerde NRP Gulden Feniks.

In de categorie GEBIEDSTRANSFORMATIE kwamen er 10 inzendingen binnen, voor TRANSFORMATIE zijn er 38 projecten ingezonden en in de categorie RENOVATIE ontving de jury 33 projecten ter beoordeling. Uit alle inzendingen kiest de jury bovendien nog een winnaar in de extra prijscategorie LOW BUDGET, HIGH IMPACT.

Nominaties en winnaars
Vanaf komende week buigt de vakkundige en breed samengestelde jury onder leiding van prof. Ir. Karin Laglas zich over alle inzendingen. Welke projecten voor de prijzen genomineerd worden, wordt begin mei bekend gemaakt. Eind juni worden de prijzen uitgereikt en zal blijken wie de winnaars van vorig jaar†opvolgen.

Bekijk alle inzendingen
Alle ingediende projecten worden gepubliceerd op de deze website en later gebundeld in een prachtig NRP Gulden Feniks 2017†Jaarmagazine, dat in grote oplage verschijnt na de uitreiking.