NIEUWS

< Terug naar NIEUWS marlon-hysmans-nrp-gulden-feniks-jury

Marlon Huysmans nieuw jurylid NRP Gulden Feniks 2016

Marlon Huysmans treedt toe tot de jury van de NRP Gulden Feniks. Daarmee vult ze de vrijgekomen plaats in na het afscheid van Andy van den Dobbelsteen. NRP is verheugd met de aanstelling van Marlon Huysmans, die met haar kennis en ervaring de jury completeert voor de NRP Gulden Feniks 2016.

Marlon Huysmans (1976) is zelfstandig ondernemer en directeur bij MH Projects. Tevens is ze cofounder van SoBuildings. SoBuildings ontwikkelt sociale technologie voor gebouwen.

Vanuit haar eerdere functie als directeur Sustainability bij OVG Real Estate richtte ze een apart Sustainability Centre op en was ze een van de medeoprichters van het eerste duurzaamheidsnetwerk voor de bouw,†duurzaamgebouwd.nl.

Naast haar advieswerk is Marlon Huysmans onder andere betrokken als lid van de Raad van Toezicht van woningbouwcorporatie Woonwenz,† de Raad van Commissarissen van woningbouwcorporatie WonenBreburg en de Raad van Advies van ingenieursbureau Deerns Nederland. In 2009 werd Marlon Huysmans benoemd tot vastgoedvrouw van het jaar.

Waardevolle bijdrage
Het is dan ook niet verwonderlijk dat NRP†trots is op haar toetreding tot de jury van NRP Gulden Feniks. Met haar gedegen kennis en expertise op het gebied van duurzaam gebruik van vastgoed, een van de kernwaarden van NRP en een criterium voor nominaties van NRP Gulden Feniks, zal Marlon Huysmans ongetwijfeld een waardevolle bijdrage leveren aan de beoordeling van de ingezonden projecten.

marlon-hysmans-nrp-gulden-feniks-jury