NIEUWS

< Terug naar NIEUWS Prijs, transformatie, herbestemmig, opdrachtgever

Sluiting inzendtermijn voor de NRP Gulden Feniks 2019 op 1 maart

Nog tot en met 1 maart kunnen projecten worden ingediend voor de NRP Gulden Feniks 2019

Welk project dat in 2018 is opgeleverd draagt bij aan de verduurzaming van de bestaande bebouwde omgeving of aan de energietransitie? Is er een project dat de leefbaarheid van uw buurt heeft verbeterd? Kent u een renovatie- of transformatieproject dat inspirerend, innovatief en duurzaam is? U kunt tot en met 11 februari ook projecten voordragen. De betrokkenen bij deze projecten worden dan uitgenodigd om een inzending te doen voor de editie 2019 van de NRP Gulden Feniks, die jaarlijks wordt uitgereikt. Met deze prestigieuze prijs brengt NRP excellente renovatie- en transformatie projecten voor het voetlicht die de brede vakwereld inspireren. 

Drie schaalniveaus
Wie wil meedingen naar de NRP Gulden Feniks 2019 kan tot en met 1 maart 2019 een renovatie- of transformatieproject inzenden in één van de drie schaalniveaus: gebouw (S), complex van gebouwen (M) of gebiedsontwikkeling (L).  

Beoordeling en projectbezoek
Een vakkundige jury beoordeelt alle inzendingen aan de hand van een aantal criteria. Zij nomineert maximaal 10 projecten en bezoekt deze op 4 april en 10 april 2019. Tijdens deze bezoeken worden gesprekken gevoerd met de betrokkenen bij de totstandkoming van de projecten. Daarna wijst de jury per categorie S, M en L één winnaar aan.

Informatie
Alle informatie over de NRP Gulden Feniks 2019 is hier te vinden. Antwoorden op vragen die zijn gesteld vindt u hier. Staat uw vraag er niet bij, neem dan contact met ons op.

Op verzoek van NRP wordt de Gulden Feniks 2019 uitgevoerd door Architectuur Lokaal.

 

Wijzig deze inhoud