NIEUWS

< Terug naar NIEUWS 83-inzendingen-nrp-gulden-feniks-2016

Jury buigt zich over 83 inzendingen voor NRP Gulden Feniks 2016

Dit jaar zijn er in totaal 83 projecten ingezonden voor NRP Gulden Feniks 2016. Alle ingezonden projecten die voldoen aan de criteria en voorwaarden dingen mee naar een felbegeerde NRP Gulden Feniks.

In de categorie gebiedstransformatie kwamen er 8 inzendingen binnen, voor transformatie zijn er 33 projecten ingezonden en in de categorie renovatie ontving de jury 42 projecten ter beoordeling. Uit alle inzendingen kiest de jury bovendien nog een winnaar in de extra prijscategorie low budget, high impact.†

Nominaties en winnaars

Vanaf komende week buigt de vakkundige en breed samengestelde jury onder leiding van prof. Ir. Karin Laglas zich over alle inzendingen. Welke projecten voor de prijzen genomineerd worden, wordt in mei bekend gemaakt. Eind juni worden de prijzen uitgereikt en zal blijken wie de WINNAARS VAN VORIG JAAR opvolgen.

Bekijk alle inzendingen

Alle ingediende projecten worden gepubliceerd op de deze website en later gebundeld in een prachtig NRP Gulden Feniks 2016 Jaarmagazine, dat in grote oplage verschijnt na de uitreiking.